Álomkert Kft. - Kert és Park építés

Álomkert, Kert és Park építés Levelek
Kert Park építés cégünkről

Cégünkről

ÁlomKert Kert és Park építés

Néhány mondatban szeretnénk bemutatni Önnek vállalkozásunkat.
Az Álomkert Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2011 áprilisában alakult kertészeti munkák elvégzésére. Cégünk az ország egész területén, valamint külföldön is vállal kertépítési és kertgondozási munkákat. Elsősorban magánkertek tervezésével, gondozásával és építésével foglalkozunk, de örömmel fogadjuk önkormányzatok és vállalkozások megkeresését is.

Munkáinkra teljes körű garanciát vállalunk. Filozófiánk: becsületes, precíz munka, kedvező áron. Kertjét az Ön egyedi igényeinek megfelelően tervezzük meg. Célunk, hogy minőségi anyagok felhasználásával egy egyedi, nagy esztétikai élményt nyújtó, használható és fenntartható kertet hozzunk létre. Munkatársainkkal minden egyes kertet, személyes kihívásnak tekintünk. Jelenlegi csapatunkban ideálisan ötvöződik a szakmai tudás és a fiatalos lendület.

Munkatársaink együttműködésével mára egy zökkenőmentes kertészeti vállalkozást sikerült létesíteni. Reméljük, hogy az Álomkert Kft. filozófiája és referenciái elnyerték tetszését.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és egy személyes találkozás alkalmával díjmenetes ajánlatot adunk.

Legyen Önnek is Álomkertje velünk!